Grillfest

 grill700s

Potatis och tillbehör
Marinader, grillolja och glaze
Grillsås och dressing

Grillspett
Kött och färs
Pinnbröd, korvbröd och hamburgerbröd

Grill eller BBQ?

Barbeque är tillagning på lägre temperatur med indirekt värme. Till barbequegrillningen behövs ett lock eller huv till grillen.
Det tar längre tid att grilla med den metoden eftersom man använder oftast större köttstycken, hela kycklingar och hela fiskar.

Till vanlig grillning tar man oftast portionsbitar.

*Aptitretare och en välkomstdrink – trevligt sätt att välkomna gästerna allt efter som dom kommer.
*Salladerna bör passa till allt som bjuds från grillen. Både neutrala och en del med lite sting så det täcker alla smakerna.
*Dressing, salsa och eventuellt någon kall sås. Alla kan hitta sina favoriter till de grillade.
*Spetten skall vara nätta, så man kan äta direkt från spätten. Det är gott att småäta och smaka av olika sorterna
*Smarrig efterrätt som avslutning är som kronan på verket.

image_pdfimage_print