Vegetariska biffar med feta

Vegetariska biffar med feta 

2 port:
200 – 250 g Formbar färs
75 g fetaost
hackad persilja eller oregano
vitlökspulver
lite salt och peppar
Olivolja till stekning

4 port:
400 – 500 g Formbar färs
150 g fetaost
hackad persilja eller oregano
vitlökspulver
lite salt och peppar
Olivolja till stekning

Låt färsen tina. Blanda ihop fetaost, persilja och kryddor.
Forma till biffar. Stek på båda sidor i olivolja någon minut.

Ugnsrostad blomkål

Skär blomkålen i mindre bitar. Fördela i en ugnsform.
Häll över olivolja, rör om och salta.
Ugn 225 grader ca 30 minuter.

Provecalska tomater:
(tomater i ugn)

Dela tomaterna. Droppa lite olivolja på snittytan. Krydda med oregano, vitlökspulver peppar och salt.
Stek i ugnen på 225 grader ca 10 – 15 minuter.

image_pdfimage_print