
Rosendrinkar 2 glas
0,25 flaska mousserande vitt vin
1 dl apelsinjuice
1-2 cl grenadine
10 st rosenblad
Dagen innan:
Rensa rosenbladen, välj ut de vackraste, och skölj dem.
Ta fram en isbits-bricka. Lägg ett blad i varje isfack, täck med vatten och ställ i frysen.
Blanda drinkarna:
Fyll två glas till hälften med bubbel.
Häll över apelsinjuice i varje glas och droppa ned lite grenadin
utan att röra om. Garnera med vackra isbitar, servera.
Blue Sunday:
2 cl Blå curacao
10 cl torrt vitt vin
några stänk limejuice
Blanda i glaset och fyll upp med Scweppes Russian.
Dekorera med frukt
Rosendröm 1 glas
Mosa osockrade hallon i en mixer. Passera massan så du får en
kärnfri puré. Häll 1 msk puré i höga smala glas. Fyll på med kylt
mousserande vitt vin. Rör om och servera genast.
Malibudrink 1 glas
2 cl Malibu
Mixad ananas
Mjölk (eller cocosmjölk)
Mixa ananas. Fyll på Malibu och slutligen mjölk. Servera riktigt kall.
Älvornas bal:
(akoholfri)
12 cl päroncider, väl kyld (alkoholfri)
3 cl Jokk svarvinbär (koncentrat)
Byggs i glas. Garnera med körsbär.