1

Nötrullader i pepparsås

Nötrullader i pepparsås

2 port:
300 g lövbiff (4 – 6 st)
150 g färskost med peppar
smör till stekning
tandpetare

Pepparsås:
1 msk smör
1/2 tsk svartpeppar, hela
1/2 tsk grönpeppar, hela
1/2 tsk rosepeppar, hela
1,5 dl vatten
1 msk köttfond
1 dl vispgrädde
1/2 msk japansk soja
salt
ev. lökpulver
Majzenaredning

Pepparsås:
Stöt pepparkornen i en mortel. Hetta upp smör i och fräs pepparn i smöret.
Tillsätt vatten, grädde, köttfond och soja. Sjud 10 minuter utan lock.
Smaka av med salt och ev. lökpulver.
Red med majzenaredning.
(Förbered rulladerna medans såsen kokar)

Rullader:
Klicka fyllningen på varje lövbiff. Rulla ihop och fäst med tandpetare.
Bryn rulladerna i smör i en stekpanna runt om tills de fått fin färg.
Ta bort tandpetarna. Häll såsen över rulladerna och sjud i 10 minuter.

Servera rulladerna med ris eller ugnsrostad potatis ocg grönt.