Toast Skagen

skagentoust400ny

Toast skagen 4 port

400 g räkor
150 g majonnäs
½ dl hackad dill
4 skivor vitt bröd
Garnering:
100 g löjrom
dill till garnering

Skala räkorna och hacka dem grovt. Blanda räkor, majonnäs och dill. Kantskär brödskivorna och stek dem gyllenbruna i smör. Fördela räkorna på brödskivorna och toppa med en sked löjrom. Garnera med dill och servera omgående.

Toast Öjebyn 4 port

170 g kräftstjärtar
2 msk majonnäs
2 msk créme fraiche
1/2 kruka färsk dill hackade
50 g Västerbottensost.
Garnering:
100 g Löjrom, dillpippa och ev. kräftstjärt

Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och hacka dem grovt. Blanda med majonnäs, créme fraiche och dill. Kantskär brödskivorna och stek dem gyllenbruna i smör. Lägg röran brödskivorna och toppa med en sked löjrom. Garnera med löjrom och dill. Servera omgående.

image_pdfimage_print