PÅSKMENY
Kaviarägg
Saffranslax med klyftpotatis och sallad
Fruktsallad och grädde
*Vegetariskt:
Ägghalvor med majonnäs- eller wasabigrädde
Kikärtsbiffar med myntasås, klyftpotatis och sallad
Fruktsallad och grädde
Påskafton
Påsktallrik:
Sill och ägghalvor, potatis
Köttbullar eller grillad kycklingkött
Skinka eller rökt kalkon och mimosa
Gravad lax med gravlaxsås
Påskbakelse
*Vegetariskt
Ägghalvor med fyllning, potatis
Vegobullar eller falafel
Grillad halloumi eller friterad saganági (grilloumi)
Panerad, stekt auberginier / zucchini
Påskbakelse
Påskdagen
Nubbesallad / skinknubbesallad
Lammstek Provencale eller Karre med potatismosgratäng
Crema Catalonia med citron
*Vegetariskt:
Förrätt: Cuacamole med nachos
Huvudrätt: Aubergine tournedos med mozarellafyllning, tryffelsky, gratinerad tomathalva och vitlökspotatis
Dessert: Crema Catalonia med citron
Gravlaxsallad
Festkyckling med ris eller Ugnstekt kyckling med rostade grönsaker
Kladdkaka med glass och mango
* Vegetariskt:
Förrätt: Ost- och päronsallad
Huvudrätt: Banan-och paprikalåda med ris eller Chévregratinerade rotfrukter och vegobiff
Dessert: Kladdkaka med glass och mango