Pasta med kyckling och feta

Pasta med kyckling och fetaost

2 port
6 nystan bandspaghetti (fettuccine)
Sås:
200 g kycklingfilé (eller 150 g salladskyckling)
olja eller smör
Kycklingkrydda och curry
1 vitlöksklyfta (eller vitlökspulver)
6 körsbärstomater
ev. gröna ärter
salt och svartpeppar
oregano
1 – 1,5 dl mellangrädde
75 g fetaost

4 port
12 nystan bandspaghetti (fettuccine)
Sås:
400 g kycklingfilé (eller 300 g salladskyckling)
olja eller smör
Kycklingkrydda och curry
2 vitlöksklyftor (eller vitlökspulver)
12 körsbärstomater
ev. gröna ärter
salt och svartpeppar
oregano
2 – 3dl mellangrädde
150 g fetaost


Koka pastan i saltad vatten.
Skär kycklingen i bitar och bryn den olja och krydda den. Pressa i vitlöken och låt den fräsa med.
Krydda med peppar och oregano. Häll på grädden och låt koka ihop några minuter.
Smula ner osten, lägg i delade tomater. Blanda såsen med pastan.
Garnera ev. med färsk oregano eller persilja.

image_pdfimage_print