Kötträtter

Innertemperaturer Kötträtter:
Biff, entrecôte, rostbiff, oxfilé, lamm:
blodigt/bloody 50°, blodig/medium 52-53°
medium 54-55°, medium/väl 58-60°
genomstekt/vell done 62-75°

Stekar (fransyska och ytterlår) 70-75°
Kalvstek 70-75°, Lammstek 65-75°
Kokt högrev 75-80°

Fläskkött:
Fläskfilé 65-72°, Karré 70-80°, Bog 75°
Skinka 68-75°, Kotlettrad 65-70°

Carbonara
Italiensk kärleksgryta
Satayspett
Oxfilé med rödvinssås
Fläskfilégratäng
Fläskfilé med bacon
Plankstek
Köttgryta, Rockfordgryta
Indisk gryta Curry Rogan Josh
Tortellinigratäng
Skinksås med pasta
Pepparfilé
Sukiyaki
Vietnamesisk wok med fläskkött
Köttgryta sambal
Pulled pork och Pulled beef
Schweizerschnitzel
Baconlindad fläskfilé med fyllning
Tournedos med ugnsrostad blomkål
Bosjoygratäng och ris
Broccoli-bacongratäng
Fläskshnitzel 
Burgundisk köttgryta

image_pdfimage_print