Tunnbrödsrullar med lax ca 6 st
1 mjukt tunnbröd
Fyllning:
1 kokt ägg
1/4 dl riven ost
1/4 dl créme fraiche
1 msk hackad gräslök
salt, peppar
50 g skivad lax
Garnering:
25 g röd stenbitsrom
Dill
Koka äggen, skala och mosa med gaffel. Blanda i riven ost, créme fraiche och gräslök.
Bred blandningen på tunnbröden. Lägg på laxskivor och rulla som rulltårta.
Linda i folie, låt ligga i frysen och skär rullarna till ca 2 cm:s breda skivor.
Garnera med stenbitsrom och dillvippa..
Tunnbrödsrullar med skinka 6 st
1 mjukt tunnbröd
Fyllning:
1 kokt ägg
1/4 dl riven ost
1/4 dl créme fraiche
1 msk hackad gräslök eller persilja
salt, peppar
50 g skivad skinka
Garnering:
Gräslökskvistar eller persilja
Koka äggen, skala och mosa med gaffel.
Blanda i riven ost, créme fraiche och kryddgrönt.
Bred blandningen på tunnbrödet. Lägg på skinkskivor och rulla som rulltårta.
Linda i folie, låt ligga i frysen och skär rullarna till ca 2 cm:s breda skivor.
Garnera med persilja eller gräslökskvistar.