Tunnbrödsrullar med lax och skinka

image_print


Tunnbrödsrullar med lax ca 6 st

1 mjukt tunnbröd

Fyllning:
1 kokt ägg
1/4 dl riven ost
1/4 dl créme fraiche
1 msk hackad gräslök
salt, peppar
50 g skivad lax

Garnering:
25 g röd stenbitsrom
Dill

Koka äggen, skala och mosa med gaffel. Blanda i riven ost, créme fraiche och gräslök.
Bred blandningen på tunnbröden. Lägg på laxskivor och rulla som rulltårta.
Linda i folie, låt ligga i frysen och skär rullarna till ca 2 cm:s breda skivor.
Garnera med stenbitsrom och dillvippa..

Tunnbrödsrullar med skinka 6 st

1 mjukt tunnbröd

Fyllning:
1 kokt ägg
1/4 dl riven ost
1/4 dl créme fraiche
1 msk hackad gräslök eller persilja
salt, peppar
50 g skivad skinka

Garnering:
Gräslökskvistar eller persilja

Koka äggen, skala och mosa med gaffel.
Blanda i riven ost, créme fraiche och kryddgrönt.
Bred blandningen på tunnbrödet. Lägg på skinkskivor och rulla som rulltårta.
Linda i folie, låt ligga i frysen och skär rullarna till ca 2 cm:s breda skivor.
Garnera med persilja eller gräslökskvistar.