Kycklingwraps 2 port
2 port salladskyckling
lite rapsolja till stekning
Curry och paprikapulver
ev. cayennekrydda eller sambal oelek
2 st tortillasbröd (taco soft)
Salsasås eller tacosås
150 g Philadelphia naturell light
Riven ost (gärna Tex Mex)
Stek salladskycklingen lätt i olja och krydda.
Pensla tortillas med salsasås eller tacosås.
Bred Philadephiaost i mitten på brödet och fördela salladskycklingen på.
Vik ihop wrapsen till ett avlångt paket med skarven neråt och lägg i en ugnssäker form.
Pensla med salsasås eller tacosås och strö på riven ost.
Gratinera i 200 grader ca 20 minuter.
Servera med grönsallad.
Burritos
2 stora tortillabröd (taco soft)
200 – 250 g kycklingstrimlor
Stekes och kryddas med curry mango, häll över vatten
och låt det koka in så alla smaker följer med.
Stek pommes i ugn eller i stekpanna, krydda med tacokrydda.
Montering:
1. Stek tortillabröden i stekpanna 3 – 4 minuter på vardera sida.
2. Bred créme fraiche + cheddarkräm i mitten på bröden.
3. Sedan kycklingstrimlorna och torkad lök.
4. Körsbärstomater i halvor och riven cheddarost och sist tacosås.
Vik tortillabröden, först botten och sedan sidorna.
Servera burriton med pommes och sallad.