Nubbesallad 2 port
2 kokta potatisar
½ liten rödlök
1 hårdkokta ägg
½ burk matjesill (75 g)
½ dl hackad purjolök
3/4 dl gräddfil
3/4 dl majonnäs
1,5 msk kaviar
½ dl dill
½ dl persilja
½ krm peppar
Tärna potatis, hacka löken, de hårdkokta äggen och matjesillen.
Blanda försiktigt alltsammans i en skål och låt salladen stå över natten.
Servera salladen med grovt mörkt bröd eller knäckebröd.
En ”lille en” är inte helt fel till denna sallad.
Skinknubbesallad 2 port
2 kokta potatisar
½ liten rödlök
1 hårdkokt ägg
75 g rökt skinka i små tärningar
½ dl hackad purjolök
3/4 dl gräddfil
3/4 dl majonnäs
½ dl dill
½ dl persilja
½ krm peppar
Tärna potatis, hacka löken, de hårdkokta äggen och skinkan.
Blanda försiktigt alltsammans i en skål och låt salladen stå över natten.
Servera salladen med grovt mörkt bröd eller knäckebröd.