Här har jag komponerat 3 rätters menyer för 4 personer.
Meny 1:
Förrätt: Sparrissallad
Huvudrätt: Oxfilé, rödvinssås och potatisgratäng
Dessert: Peach Melba
Meny 2:
Förrätt: Bresaola carpaccio
Huvudrätt: Kyckling i vin och kulpotatis
Dessert: Pannacotta passion
Meny 3
Förrätt: Cevre chaud
Huvudrätt: Laxgratäng Västerbotten
Dessert: Marängswiss
Meny 4:
Förrätt: Toast Skagen
Huvudrätt; Entrecote med bearnaise, råstekt potatis och haricot verts
Dessert: Jordgubbsdröm
Meny 5:
Förrätt: God specialsallad
Huvudrätt: Ugnstekt lax med risotto
Dessert: Päron med kolasås och glass
Meny 6:
Förrätt: Ceviche med räkor och laxsnitt
Huvudrätt: Kyckling Cordon bleu
Dessert: Chokladshots med frukt eller bär
Meny 7: Vegetarisk
Förrätt: Sparrissoppa
Huvudrätt: Auberginetournedos med mozzarellafyllning
Dessert: Chokladmousse